Facebook
Strefa Aplikanta
E-booki
dostęp
w 5 min.

Bezpieczeństwo żywności i żywienia

Książki, ebooki i publikacje: Bezpieczeństwo żywności i żywienia
Sortuj:
Sposób wyświetlania
Promocja!

-12 % Kultura bezpieczeństwa żywności

Z.Małgorzata Wiśniewska
Cena regularna: 48,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,00 zł
Cena regularna: 48,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,00 zł
Już od: 42,23 zł
Więcej
CeDeWu Rok publikacji: 2018
Darmowa dostawa - 0 zł!

Pozakodeksowe przestępstwa przeciwko zdrowiu. Komentarz

Magdalena Budyn-Kulik, Patrycja Kozłowska-Kalisz, Marek Kulik, Aneta Michalska-Warias, Mar...

W komentarzu kompleksowo omówiono prawnokarną problematykę ochrony zdrowia i pozakodeksowych przestępstw przeciwko zdrowiu.

Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Już od: 239,00 zł
Więcej
KAM-3235 W01P01 Rok publikacji: 2017
Darmowa dostawa - 0 zł!

System prawa żywnościowego

Małgorzata Korzycka, Paweł Wojciechowski

Pierwsze w polskiej literaturze, tak szerokie i pogłębione, opracowanie prawa żywnościowego, nowej dziedziny prawa znajdującej się w toku wyodrębniania.

Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Już od: 239,00 zł
Więcej
KAM-3079 W01P01 Rok publikacji: 2017
Promocja!

-25 % Żywienie człowieka Słownik terminologiczny

Jan Gawęcki, Henryk Gerting
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Już od: 44,25 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-25 % Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Już od: 44,25 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-25 % Chemia żywności Tom 1

zbiorowa Praca, E.Zdzisław Sikorski, Hanna Staroszczyk
Cena regularna: 109,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 109,00 zł
Cena regularna: 109,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 109,00 zł
Już od: 81,75 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-25 % Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu

Jan Gawęcki
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,00 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,00 zł
Już od: 51,74 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017

-20 % Prawo żywnościowe

Maciej Taczanowski

Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.

Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,30 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,30 zł
Już od: 55,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-1216 W02P01 Rok publikacji: 2016

Prawne aspekty jakości towarów

Gnela Bogusława, Paweł Dąbek, Bogusława Gnela, Piotr Kukuryk, Jacek Lachner, Jolanta Loran...
W publikacji omówiono polskie i europejskie regulacje w zakresie prawnych wymogów bezpieczeństwa i jakości towarów.
Cena regularna: 34,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 23,80 zł
Cena regularna: 34,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 23,80 zł
Już od: 30,60 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska EBO-1873 W01P01 Rok publikacji: 2015

Model odpowiedzialności administracyjnej w prawie żywno...

Paweł Wojciechowski
Cena regularna: 99,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
Cena regularna: 99,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
Już od: 99,00 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-2791 W01P01 Rok publikacji: 2015

-20 % Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prez...

Andrzej Balicki, Daniel Szostek, Agnieszka Szymecka-Wesołowska
Cena regularna: 102,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 83,30 zł
Cena regularna: 102,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 83,30 zł
Już od: 95,19 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-2445 W01P01 Rok publikacji: 2015

Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz

Andrzej Balicki, Filip Opoka, Maciej Syska, Daniel Szostek, Agnieszka Szymecka-Wesołowska,...
Cena regularna: 146,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 102,20 zł
Cena regularna: 146,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 102,20 zł
Już od: 131,40 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska EBO-1116 W01P01 Rok publikacji: 2013

Prawo suplementów diety

Katarzyna Gęsiak, Mariusz Kondrat, Justyna Stefańczyk-Kaczmarzyk
Cena regularna: 42,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 42,00 zł
Cena regularna: 42,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 42,00 zł
Już od: 42,00 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska ABC-0658 W01P01 Rok publikacji: 2012
Darmowa dostawa - 0 zł!

System handlu produktem leczniczym i produktami pokrewn...

Marcin Ożóg
Cena regularna: 199,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 139,29 zł
Cena regularna: 199,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 139,29 zł
Już od: 179,10 zł
Więcej
NEX-0521 W01P01 Rok publikacji: 2009

Wspólnotowy model urzędowej kontroli żywności

Paweł Wojciechowski
Stan prawny na 1.03.2008 r.
Praca przedstawia wspólnotowy model urzędowej kontroli żywności wynikający z analizy celów i zadań realizowanych przez organy kontroli i nadzoru w odniesieniu do całego łańcucha żywnościowego.
Cena regularna: 80,30 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 80,30 zł
Cena regularna: 80,30 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 80,30 zł
Już od: 80,30 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-1036 W01Z01 Rok publikacji: 2008

Książki i ebooki Bezpieczeństwo żywności i żywienia

Bezpieczeństwo żywności i żywienia regulują przepisy rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 28 stycznia 2002 r. WE 178/2002 i wprowadzająca oraz rozszerzająca je ustawa z dn. 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Ustawa określa:

  • wymagania zdrowotne żywności,
  • wymagania związane z przestrzeganiem higieny względem żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z nią,
  • właściwości organów w obszarze prowadzenia kontroli żywności,
  • wymagania dotyczące przeprowadzenia urzędowych kontroli żywności,
  • zasady związane z reklamowaniem, promocją i sprzedażą środków spożywczych,
  • wymagania co do żywienia młodzieży i dzieci, a także żywienia zbiorowego.
Aby ponownie wybrać temat, odśwież stronę