Facebook
Strefa Aplikanta
E-booki
dostęp
w 5 min.

Bezpieczeństwo żywności i żywienia

Książki, ebooki i publikacje: Bezpieczeństwo żywności i żywienia
Sortuj:
Sposób wyświetlania
Promocja!

-12 % Kultura bezpieczeństwa żywności

Z.Małgorzata Wiśniewska
Cena regularna: 48,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,00 zł
Cena regularna: 48,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,00 zł
Już od: 42,23 zł
Więcej
CeDeWu Rok publikacji: 2018
Promocja!
Darmowa dostawa - 0 zł!

-20 % Pozakodeksowe przestępstwa przeciwko zdrowiu. Komentarz

Magdalena Budyn-Kulik, Patrycja Kozłowska-Kalisz, Marek Kulik, Aneta Michalska-Warias, Mar...

W komentarzu kompleksowo omówiono prawnokarną problematykę ochrony zdrowia i pozakodeksowych przestępstw przeciwko zdrowiu.

Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Już od: 191,21 zł
Więcej
KAM-3235 W01P01 Rok publikacji: 2017
Promocja!
Darmowa dostawa - 0 zł!

-20 % System prawa żywnościowego

Małgorzata Korzycka, Paweł Wojciechowski

Pierwsze w polskiej literaturze, tak szerokie i pogłębione, opracowanie prawa żywnościowego, nowej dziedziny prawa znajdującej się w toku wyodrębniania.

Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Cena regularna: 239,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 239,00 zł
Już od: 191,21 zł
Więcej
KAM-3079 W01P01 Rok publikacji: 2017
Promocja!

-24 % Żywienie człowieka Słownik terminologiczny

Jan Gawęcki, Henryk Gerting
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Już od: 44,84 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-24 % Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Cena regularna: 59,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
Już od: 44,84 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-24 % Chemia żywności Tom 1

zbiorowa Praca, E.Zdzisław Sikorski, Hanna Staroszczyk
Cena regularna: 109,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 109,00 zł
Cena regularna: 109,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 109,00 zł
Już od: 82,85 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017
Promocja!

-24 % Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu

Jan Gawęcki
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,00 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,00 zł
Już od: 52,44 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2017

-20 % Prawo żywnościowe

Maciej Taczanowski

Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.

Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 51,74 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 51,74 zł
Już od: 55,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-1216 W02P01 Rok publikacji: 2016
Promocja!

-24 % Bezpieczeństwo i jakość żywności

Stanisław Kowalczyk
Cena regularna: 89,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
Cena regularna: 89,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
Już od: 67,64 zł
Więcej
Wydawnictwo Naukowe PWN Rok publikacji: 2016
Promocja!

-20 % Prawne aspekty jakości towarów

Gnela Bogusława, Paweł Dąbek, Bogusława Gnela, Piotr Kukuryk, Jacek Lachner, Jolanta Loran...
W publikacji omówiono polskie i europejskie regulacje w zakresie prawnych wymogów bezpieczeństwa i jakości towarów.
Cena regularna: 34,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 30,60 zł
Cena regularna: 34,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 30,60 zł
Już od: 27,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska EBO-1873 W01P01 Rok publikacji: 2015
Promocja!

-20 % Model odpowiedzialności administracyjnej w prawie żywno...

Paweł Wojciechowski
Cena regularna: 99,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
Cena regularna: 99,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
Już od: 79,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-2791 W01P01 Rok publikacji: 2015
Promocja!

-20 % Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prez...

Andrzej Balicki, Daniel Szostek, Agnieszka Szymecka-Wesołowska
Cena regularna: 102,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,80 zł
Cena regularna: 102,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,80 zł
Już od: 81,60 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska Rok publikacji: 2015
Promocja!

-20 % Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz

Andrzej Balicki, Filip Opoka, Maciej Syska, Daniel Szostek, Agnieszka Szymecka-Wesołowska,...
Cena regularna: 146,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 131,40 zł
Cena regularna: 146,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 131,40 zł
Już od: 116,80 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska EBO-1116 W01P01 Rok publikacji: 2013
Promocja!

-20 % Prawo suplementów diety

Katarzyna Gęsiak, Mariusz Kondrat, Justyna Stefańczyk-Kaczmarzyk
Cena regularna: 42,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 37,80 zł
Cena regularna: 42,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 37,80 zł
Już od: 33,60 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska Rok publikacji: 2012
Promocja!

-20 % System handlu produktem leczniczym i produktami pokrewn...

Marcin Ożóg
Cena regularna: 199,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 179,10 zł
Cena regularna: 199,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 179,10 zł
Już od: 159,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska NEX-0521 W01P01 Rok publikacji: 2009
Promocja!

-20 % Wspólnotowy model urzędowej kontroli żywności

Paweł Wojciechowski
Stan prawny na 1.03.2008 r.
Praca przedstawia wspólnotowy model urzędowej kontroli żywności wynikający z analizy celów i zadań realizowanych przez organy kontroli i nadzoru w odniesieniu do całego łańcucha żywnościowego.
Cena regularna: 80,30 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 80,30 zł
Cena regularna: 80,30 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 80,30 zł
Już od: 64,24 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-1036 W01Z01 Rok publikacji: 2008

Książki i ebooki Bezpieczeństwo żywności i żywienia

Bezpieczeństwo żywności i żywienia regulują przepisy rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 28 stycznia 2002 r. WE 178/2002 i wprowadzająca oraz rozszerzająca je ustawa z dn. 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Ustawa określa:

  • wymagania zdrowotne żywności,
  • wymagania związane z przestrzeganiem higieny względem żywności oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z nią,
  • właściwości organów w obszarze prowadzenia kontroli żywności,
  • wymagania dotyczące przeprowadzenia urzędowych kontroli żywności,
  • zasady związane z reklamowaniem, promocją i sprzedażą środków spożywczych,
  • wymagania co do żywienia młodzieży i dzieci, a także żywienia zbiorowego.
Aby ponownie wybrać temat, odśwież stronę