Dr Maciej Taczanowski - pracownik naukowo-dydaktyczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, wykładowca prawa żywnościowego na studiach stacjonarnych, niestacjonarnych i podyplomowych. Na początku lat dziewięćdziesiątych uczestnik ogólnopolskich konferencji podsumowujących dorobek Polski w tej dyscyplinie prawa, a w latach 2002-2005 - konsultant społeczny opiniujący rządowe projekty nowelizacji ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Maciej Taczanowski
-25 % Prawo żywnościowe
Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 55,20 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 55,20 zł
Już od: 51,74 zł
Wolters Kluwer Polska KAM-1216 W02P01 Rok publikacji: 2016
Podobne: Szymon Tarapata ● Janusz Stanisław Trzciński ● Krzysztof Trzciński ● Jan Tarno ● Monika Tarska ● Andrzej Tokarski ● Zbigniew Tokarski ● Tomasz Telega ●